bootstrap table

ME


Valokuvaaja ja lastentarhanopettaja.
Perheyritys.
Mies ja vaimo.
Isä ja äiti.

Lapsiperheen arki ja lasten maailma iloineen ja säröineen ovat lähellä meidän sydäntämme.

Me tiedämme mitä lapset, elämämme valopilkut merkitsevät meille. Hyvät valokuvat ovat pysäytettyjä hetkiä elämän virrassa, joka joskus tuntuu liikkuvan liiankin nopeasti.

Siksi intohimonamme on tarjota lapsiperheille suunnattua kuvauspalvelua, ja tuottaa luovia ja tyylikkäitä lapsikuvia jotka kestävät elämää ja aikaa.


Visuaalinen ilmaisu on ollut juttuni jo piirtelevästä pikkupojasta lähtien. Sittemmin polkuni on vienyt minut
opiskelemaan liikkuvaa kuvaa Oulun AMK:n Viestinnän yksikköön, tehnyt pikkumutkan Bratislavan elokuvakouluun, johdattanut sitten Tampereen Visuaaliviestinnän Instituuttiin valokuvauksen pariin. Perheeni on minulle tärkeintä, ja nautin työstä vaimoni kanssa, ja vapaa-ajasta kuten legoista lasteni kanssa. 

Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja, ja kolmen ihanan lapsen äiti! Olen kokenut aina kutsumusta työskennellä lasten kanssa, mutta myös somistaminen ja stailaus on ollut veressäni jo lapsesta lähtien. Mutta enpä olisi ikinä uskonut pääseväni yhdistämään nämä asiat valokuvausyrittäjänä mieheni kanssa! Työssäni Valopilkussa olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, kuten stailaamaan tuotekuvauksia ja hankkimaan lapsimalleja lastenvaatekuvauksiin. Valopilkussa teen kaikkea, paitsi valokuvausta.

Osoite

Sankarinkurvi 17
90450 Kempele

Yhteystiedot

Email: studiovalopilkku@gmail.com 
Puh: 0440818720                    

Linkit

Facebook
Instagram

Palaute

Ota yhteyttä ja kerro palautteesi tai ideasi. Kaikki palaute on tervetullutta!